View Full Version : Google Talk
Volkan Solmaz
04-30-2008, 02:17 PM
Arkadaşlar,
Wifi olan bir yerde BB'deki Google Talk uygulamasını kullanarak başka birisiyle ücretsiz konuşma yapabilir miyim? (Bu arada ben aynı zamanda evimdeki bilgisayarda 4GB kotalı bir TTNET ADSL abonesiyim; ve TTNET, ADSL abonelerine 31 Mayıs'a kadar ücretsiz wifi hizmeti sunmakta imiş.)
Selamlar,
Volkan
hakimmmmm
04-30-2008, 02:48 PM
walla google talk in wifi desteklediğini sanmıyorum galiba sadece data plan la çelışıyor.
ama data planın yoksa bir dene wifi i
Waterloo
04-30-2008, 04:11 PM
Ister wi-fi ister BIS paketin farketmez cihazin bagli oldugu her yerde internet uzerinden yapabilecegin herseyi BB den yapabilirsin( Bu arada hic denemedim)
hakimmmmm
04-30-2008, 04:13 PM
walla mert kardeş ne demek istediğini anlamadım ve konuyla ne alakası var onu da anlamadım :p
Waterloo
04-30-2008, 04:19 PM
Volkanin sorusuna cvp yazdim ben
BBPro
04-30-2008, 05:26 PM
Arkadaşlar,
Wifi olan bir yerde BB'deki Google Talk uygulamasını kullanarak başka birisiyle ücretsiz konuşma yapabilir miyim? (Bu arada ben aynı zamanda evimdeki bilgisayarda 4GB kotalı bir TTNET ADSL abonesiyim; ve TTNET, ADSL abonelerine 31 Mayıs'a kadar ücretsiz wifi hizmeti sunmakta imiş.)
Selamlar,
Volkan
kullanabilirsin Volkan..
ama sadece google talk,yahoo messenger ve tarayıcı gibi hizmetlerden faydalanabilirsin..
BlackBerry'nin en önemli özelliği olan push mail ve PIN mesajından faydalanamazsın..
not:eğer BIS aktivasyonun varsa wi-fi kullanarak da push mailden faydalanabilirsiniz..
Volkan Solmaz
05-01-2008, 04:12 PM
Teşekkürler arkadaşlar. Deneyip sizleri haberdar ederim. Bu arada push mail gibi özelliklerinden sadece konuşma süresi boyunca faydalanmasam da olur. Bu özelliklerden tekrar yararlanmak için, Google talk ile konuşmamı bitirince google talk'u ve wifi'ı kapatırım olur biter sanırım.;)
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.