PDA

View Full Version : jive talk

Kurmay
04-29-2008, 12:10 PM
Merhaba..
Ben jive talk'ı yükledim ama açmak istediğimde premission denied diye bir hata veriyor bu sorunu nasıl çözerim yardımcı olurmusunuz

bb8320 kullanıyorum

mouratt
04-29-2008, 04:03 PM
Merhaba..
Ben jive talk'ı yükledim ama açmak istediğimde premission denied diye bir hata veriyor bu sorunu nasıl çözerim yardımcı olurmusunuz

bb8320 kullanıyorum

yüklemeyi yaparken gerekli marka-modeli seçmen gerekiyor. ona göre yükleme yapıyorsun. eğer 8320 yerine başka bir markanın bulunduğu yeri tıklayıp indirdiysen bu sorun aşanmış olabilir. bence tekrar indir aynısı da olsa üzerine indir. sonra cihazını kapatıp-aç ve tekrar bir girmeyi dene.

hakimmmmm
04-29-2008, 05:20 PM
arkadaşım Option-Advanced Option-Applications- git Jivetalk bul sola tıkla yani Menu yu ac orda Edit permision vardir ona tıkla orda hepsi yada en usteki ile en lateki ALLOW olsun
o kadar ..

Türkçesi

SEÇENEKLER--GELİŞMİŞ SEÇENEKLER--UYGULAMALAR git jivetalk u bul
menu yu ac orda ÖZELLİKLERİ DÜZENLE ya tıkla ordan hepsine İZİN VER YAP
...
o kadar

Kurmay
04-29-2008, 08:04 PM
Merhaba..

söylediklerinizi yaptım ama hiç bir değişiklik olmadı.Ve büyük olan edge yazısıda küçüğe dönüştü ne yapmam gerekiyor..

BBPro
04-29-2008, 10:47 PM
seçenekler--gelişmiş seçenekler--ana makina yönlendirme tablosu--(blackberry tuşu)şimdi kaydol..

BBPro
04-29-2008, 10:48 PM
o da olmazsa pili çıkar tak..

hakimmmmm
04-30-2008, 08:53 AM
pil çıkar tak

eğer PERMİSİON DENİED dediğisi benim önce belirtiğim i yaparsan olması lazımdı çünkü ben kendim jivtalk kullanıyorum ve ilk yüklediğimde banada aynı hatayı vermişti.

Kurmay
04-30-2008, 11:26 PM
Merhaba..
Söylediklerinizi aynen yaptım ama fakat yine aynı hatayı veriyor (PERMİSİON DENİED ) Kafayı yemek üzereyim neden yaptığını bir türlü çözemedim..

mouratt
05-01-2008, 07:55 AM
Merhaba..
Söylediklerinizi aynen yaptım ama fakat yine aynı hatayı veriyor (PERMİSİON DENİED ) Kafayı yemek üzereyim neden yaptığını bir türlü çözemedim..

O zaman en güzeli BB'yi bir formatla yani tekrar yazılımını yükle. Sonra işlemleri yap tekrardan. Bu kez de düzelmezse bi bakalım artık...

hakimmmmm
05-01-2008, 08:21 AM
http://www.beejive.com/download/index.php

4.2.1 or later including wifi pearl curve etc onu seçerek tekrar yükle .
yüklediktn sonra daha önce söylediğimi yap PERMİSİON DENİED hakkinda

Kurmay
05-03-2008, 08:06 PM
Merhaba...

söylediklerinizi yapıyorum ama değişen bir şey olmuyor :((((

y0rk
05-23-2008, 04:25 PM
Selamlar,

BeeJive en iyi mobile IM gorunuyor. Bende trial olarak kullanmıştım. Sonra BB için MSN kendim yazmaya karar verdim. Hatta yazdım :) ufak tefek eksiklikler kaldı. Mesajlasma yanında Titreşim gönderip alma,kişisel ileti gosterme/ degiştirme vs... bir suru özellik ekledim. Jive ve benzerlerinin tümü kendi sunucuları üzerinden MSN sistemine baglanırlar. Hemen hemen tümünün protokolu aynıdır mesela jive Jabber protokolu ile appsrv1.beejive.com adresine baglanır. Sizin bütün konuşmalarınızı,şifrelerinizi, mail hesabınız ile aynı ise butun maillerinizi gorebilir,kaydedebilirler. Bunu farkettigimde IM istemcilerini BB üzerinden kullanmayı bıraktım. Yazdıgım program BIS / BES ,TCP yada wifi üzerinden DİREKT MSN sunuculara baglanabiliyor. Bunu yapan başka bir IM client yok bildigim kadarıyla. (Pooling yapmayan). Niyetim satmaktı dogal olarak. Ancak bu ay içerisinde Microsoft ile RIM MSN Live için anlaşma imzaladılar ve Yaz başında MSN Live ve MSN Search u butun BB kullanıcıları ücretsiz olarak kullanabilecekler. :) Tabi bende projeyi askıya aldım.
O zamana kadar ne yapacagız diyorsanız , ya benim yarım yamalak programı kullanacaksınız :) yada googletalk ile idare edeceksiniz.

İyi günler... :=)

polatkan
10-27-2008, 03:25 PM
peki hiç bir yere üye olmadan BIS yada BES artık her neyse ki ben üye değilim BB'deki GPRS özelliğinden faydalanarak windows live massenger a yada bu jive talk a bağlanamazmıyım?