View Full Version : Mİnİ Opera Neden CaliŞmİyor??
hakimmmmm
04-28-2008, 02:41 PM
ARKDASLAR BİLDİĞİNİZ GİBİ OPERA MİNİ BB İÇİN ÇIKMIŞ ANCAK KİMSE KULLANAMIYOR NEDNE??
çünkü TURKCELL AVEA ve VODAFONE opera mini yi block e etmiş te ondan bu olay sadece turkiyede değil çoğu ülkelerde oluyor yani sizi bb browser i kullanmaya zorluyor tabi bununla ilgili daha fazla bilgi için www.pinstack.com da forum da bulabilrisiniz (inglizce)
saygılarla
Selamlar,
Söylediginiz şey çok saçma, opera mini ye operator tarafından müdehale söz konusu degil. Opera sanırım rim ile anlaşamıyor, teknik yada operator kaynaklı bir sorun degil çalışmaması. BES kullanıyorsanız admininiz engellemiş olabilir. BIS kullanıyor iseniz kurup çalıştırabilirsiniz.
Q ve P tuşları menuleri açıp kapatmaya yarar. BIS uzerinden baglantı su an için mumkun degil. Turkcell de GPRS ile baglanmanız gerekli, bunun için gelişmiş seçenekler -> Tcp -> APN alanina internet yazmanız yeterlidir.
İyi Günler....
randelas
06-30-2008, 05:03 PM
evet opera mini çalışıyor ben kullanıyorum suanda. hiç bir sorun vermiyor
CEKREN
11-18-2008, 02:34 PM
Merhabalar , BBerry 8700g üzerine Opera mini kurdum.Sorunsuz internet bağlantısı sağlıyor.Benim sorum kurumsal MDS/BES proxy üzerinden nasıl yönlendirme yapabilirim.( TURKCELL üzerinden sorunsuz çalışıyor)
Teşekkürler..
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.