View Full Version : Yahoo messenger
Kurmay
04-26-2008, 08:27 PM
Merhaba Arkadaşlar..
Daha öncede söylediğim gibi yeni kullanıcıyım sayenizde çok şey öğrendim..
Benim Merak ettiğim konu bb yüklü olan yahoo messenger'dan msn messenger'a mesaj gönderbiliyorum.
Ama msn'den yazan arkadaşamın mesajları bana gelmiyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
mouratt
04-27-2008, 08:15 AM
Merhaba Arkadaşlar..
Daha öncede söylediğim gibi yeni kullanıcıyım sayenizde çok şey öğrendim..
Benim Merak ettiğim konu bb yüklü olan yahoo messenger'dan msn messenger'a mesaj gönderbiliyorum.
Ama msn'den yazan arkadaşamın mesajları bana gelmiyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
Her iki taraf da birbirinizi arkadaş listesine eklediniz mi ? Yani onları online olarak görebiliyormusun ?
Kurmay
04-27-2008, 11:00 PM
Merhaba..
Evet her iki taraftada ekleme yaptık karşı taraf yani msn kullanan kişi beni online olarak görebiliyor.
Ama ben ofline olarak görüyorum blackberry'de
mouratt
04-29-2008, 04:05 PM
Merhaba..
Evet her iki taraftada ekleme yaptık karşı taraf yani msn kullanan kişi beni online olarak görebiliyor.
Ama ben ofline olarak görüyorum blackberry'de
çok garip... acaba kendi durumunu offline olarak mı ayarlıyor karşı taraf ? ama sanırım o özellik yoktu yahoo da :confused: anlamadım gitti ya ???
tuğbish
09-05-2008, 10:38 PM
merhaba yeni bb kullanıcısıyım..vodafone hattım olduğu için msn messenger kullanamıyorum..henüz vodafone un anlaşması yok...yahoo messengerla ilgili burada yazılan sonunu bende yaşıyorum..eğer bir çözüm bulduysanız bilgi verirseniz sevinirim..yada vodafone hattıyla msn messenger kullanabilmemin bir yolu varmı...
Abdullah
09-06-2008, 08:59 AM
Merhaba,
Eger Vodafone hattinda BIS aboneligin varsa msn i kullanabilirsin diye biliyorum. Simdi BlackBerry nden browser'a gir. adres kismina www.blackberry.com/livemessenger/ adresini yaz. Daha sonra adim adim takip edip msn messengeri indirip deneyebilirsin.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.