PDA

View Full Version : yenıyim :)

sibel34
04-25-2008, 12:28 PM
selam arkadaşlar ben sibel34

bende blacberry 8300 curve yenı kullananlardanım....
15 gün oldu ancak hala çözemedım.
mesela arkadaşların forumda söyledıgı jıve talkı telefonuma yüklemem ragmen nasıl kullanacagımı bilmiyorum. yanı msn deki adrssleri olan arkadaşlarımın listesını buraya eklediğimde msn gibi kullanıp onlarla msn gibi konusabılıyormuyum ,

ve usb kablosuyla resımlerımı bılgısayarıma aktarımda sorun yasıyorum.
resımler iki ayrı yere kaydoluyor ve ben aktarmak isyedıgım resımlerı bılgısayarıma aktaramıyorum. cünkü bilgisayarda bu fotolar görünmüyor...

biri bana yardımcı olursa sevınırım...

bu arada site kurucusu kimse ayrıca teşekkür etmek isterım....bilgilendırdıgı için

sevgıler.

BBPro
04-25-2008, 02:26 PM
jive talk'u indirdikten sonra msn gibi kullanabilirsini..

tarayıcınıza girip www.beejive.com'a gidin yönlendirmeleri takip edin..msn listeniz direk karşınıza çıkacaktır..

ikinci sorunuzu ise net anlayamadım..

mouratt
04-25-2008, 04:45 PM
selam arkadaşlar ben sibel34

bende blacberry 8300 curve yenı kullananlardanım....
15 gün oldu ancak hala çözemedım.
mesela arkadaşların forumda söyledıgı jıve talkı telefonuma yüklemem ragmen nasıl kullanacagımı bilmiyorum. yanı msn deki adrssleri olan arkadaşlarımın listesını buraya eklediğimde msn gibi kullanıp onlarla msn gibi konusabılıyormuyum ,

ve usb kablosuyla resımlerımı bılgısayarıma aktarımda sorun yasıyorum.
resımler iki ayrı yere kaydoluyor ve ben aktarmak isyedıgım resımlerı bılgısayarıma aktaramıyorum. cünkü bilgisayarda bu fotolar görünmüyor...

biri bana yardımcı olursa sevınırım...

bu arada site kurucusu kimse ayrıca teşekkür etmek isterım....bilgilendırdıgı için

sevgıler.

Cihaz hafızası dolduğu zaman sizin de dediğiniz gibi fotoları ayrı bir klasöre atar. Bunun yaşanmaması için ya cihaz hafızanızı 5M dan 15 MB a yükseltin, yada cihaz hafızanızdaki resimleri pc nize attıktan sonra silip diğer dosyadaki resimlerinizi cihaz hafızasına taşıyın.

Ama en iyisi hafızayı 15 MB a yükseltmek olacaktır. En azından bu şekilde hafızanızda daha fazla resim barındırabilirsiniz...

Cihaz hafızasını arttırmak için : "ortam" bölümüne girin ve buradayken "menü" tuşuna basın (arama tuşunun yanındaki) sonra açılan yerde cihaz bellek sınırı yazan bölümü 15M yapın. Ayrıca alt kısımda "Ayrılmış resim belleği yazan kısmı da 5M yapın. Çıkarken kaydedin ve çıkın. Bu kadar basit bir olay.....

Kolay gelsin iyi eğlenceler dilerim.