PDA

View Full Version : 8300 da Operatör yazılı değiştirme

tuns
04-19-2008, 05:03 PM
merhaba;
ben foruma henüz yeni üye oldum BB 8300 cihazım var ancak Cihazda bulunan yazılım Turkcell yazılımı ama ben Avea hat kullanıyorum Avea yazılımını web sitesi aracılığıyla yükledim ancak cihazdaki Turkcell logoları ve yazılım değişmedi nasıl değiştirwebilirim.???

Waterloo
04-19-2008, 05:36 PM
buyuk olasilikla cihaziniz Turkcell operatorunden alinmis bir BB ve yazilimi degistirsenizde acilistaki o logo degismeyecektir. Bu arada cihazinizda simlock kilidi olmasi gerekmekte eger yoksa yani Avea hat ile kullaniyorsaniz simlock acilmis demektir ki bu da yasal olmadigi icin garanti disi oldugu anlamina gelir bilginize

tuns
04-25-2008, 10:37 PM
cihazdaki simlock u ben kırdırdım kvk garantili bir cihaz ve kvk tarafından garanti dahilinde kırılabiliyor.

hakan2019
01-06-2009, 11:56 AM
merhaba arkadasım bende senıngıbı turkcell dısında baska bı hatla kullanamıyorum sen nasıl hallettın yardımcı olursan sevınırım

datageneric
01-13-2009, 02:47 PM
Simlock kilidini operatorden alıyorsunuz.Ardından su işlem yapılarak cihazın sim kilidi kaldırılabilir.

Seçenekler / Gelişmiş seçenekler / Sim kart / mepd yazılarak ilgili menüye erişilebilmektir.-->alt tuşuna basılı tutarak mep2 yazıldıktan sonra unlock code şifresi girilir.

bundan sonra cihazın sim kilidi kalkar.

BU İŞLEM CIHAZI GARANTİ KAPSAMI DISINA ALMAZ...