PDA

View Full Version : Maillerin yollanması

ncikal
04-18-2008, 10:34 AM
Sevgili Arkadaşlar
Aranıza yeni katılan ve yeni BB kullanıcısıyım.
Desktop Managerla bağlanıp entegrasyon aşamların geçtim Ancak maalesef şu ana kadar Notebooğumda outlook ta duran maillerimi bir türlü yollayamıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekürler.

Ncikal

Abdullah
04-18-2008, 05:25 PM
merhaba, oncelikle hosgeldin

Yanlis anlamadigim kadariyla BB plani acildiktan sonra gelecek olan mailler cihazinda gorunmektedir. Eskiler gorukmeyecektir ve aktarilmayacaktir

ncikal
04-20-2008, 08:17 PM
Öncelikle cevabın için teşkkür ederim. Böyle kıymetli bir cihaz için böyle bir site gerçekten çok güzel.
Derdim şu senkonizasyonla ajanda bilgilerim geliyor bunu usb ile yapıyorum öncelikle acemilikten diğer yöntemlerle sonra ilgileneceğim ama bir exchange in parçası olan lokal outlook maillerimi blackberry e taşımayı beceremedim. Yarıdmcı olabilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

gursamet
05-31-2008, 07:53 AM
Öncelikle cevabın için teşkkür ederim. Böyle kıymetli bir cihaz için böyle bir site gerçekten çok güzel.
Derdim şu senkonizasyonla ajanda bilgilerim geliyor bunu usb ile yapıyorum öncelikle acemilikten diğer yöntemlerle sonra ilgileneceğim ama bir exchange in parçası olan lokal outlook maillerimi blackberry e taşımayı beceremedim. Yarıdmcı olabilirseniz çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

outlook da mevcut maillerini bb ne senkronize etme şansı yok.... yapamazsınız yanii..