PDA

View Full Version : 8700 telefon rehberi

hcanga
04-15-2008, 01:35 PM
Yıllardır cep çeşitli cep telefonları kullanıyorum ve her türlü sorunu çözebildiğimi söyleyebilirim... ama bu BB'ye geçtiğimden beri tel.rehberinde bir sıkıntı yaşıyorum. Tel. rehberine nasıl ulaşırım bulamıt-yorum...
yani şöyle açıklayayım... rehber'de kayıtlı olduğunu düşündüğüm bir no.yu bulamıyorum ve elle tuşluyorum... karşıma isimli olarak çıkıyor... yani kayıtlı ama sim'de değil... peki nerede kayıtlı bu no.lar... inanın o kadar çok ki... sıkıldım artık... sadece bu sorun için telefonumu değiştirebilirim... aklıma tel.no.ları simden telefona aktarırken yanlış yaptığım geliyor... amam bu durumda elle çevirdiğimde neden no.lar karşıma kayıtlı ismiyle geliyor...

Bir bilen varsa please help!!!

Teşekkürler...

BBPro
04-15-2008, 06:47 PM
masaüstündeki adres defterinizde numaralar gözükmüyorsa simkartınızdaki numaraları adres defterinize aktarmamışsınız demektir..

bunun için şu yolu izleyin:
adres defreri--(menü tuşu)sim telefon rehberi--(menü tuşu)tümünü adres defterine kopyala..

umarım yardımcı olabilmişimdir..

melay30
05-22-2008, 03:10 PM
ben de adres defterine yükledim kartları ama direk rehbere ulasamıyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz

Waterloo
05-22-2008, 03:47 PM
Numara cevirdiginizde isim yazmasinin sebebi BB nin kisa yol ozelligi mesela 425 numaralarina bastiginizda SED yazarsiniz ve listenizde seda adinda birni aradiginizi dusunerek isimlere rehbere girmenize gerek kalmadan karsiniza doker eger siz seda diye birni degil numara ceviriyorsaniz numara cevirmeye devam ettginizde rehberden kendiliginden cikip numara moduna girer ve direkt numara cevirmis olursunuz