View Full Version : 7230
kullanamadim gitti
04-09-2008, 09:32 PM
merhaba;
yurt disindan hediye olarak 7230 geldi.kaydini kuydunu yaptirdim.sifresini kirdirdim kullanmaya basladim.kurcalarken bir kilitlendi pir kilitlendi.ekranda 307 kodu cikti.yerdimci olun ne yapacagim????
Abdullah
04-10-2008, 01:51 PM
yeniden isletim sistemini kurman gerekecek
kullanamadim gitti
04-14-2008, 06:34 PM
nasıl yapacağım bu işi.yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.ilgi ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Abdullah
04-15-2008, 10:52 AM
Cihazin yurtdisinda hangi operatorden alindigini biliyormusun?veya hangi ulkeden geldi? O operatorun sayfasini bulup sana yardimci olmaya calisayim
kullanamadim gitti
04-15-2008, 02:32 PM
3 kez yazıyorum ama bir türlü çıkmıyor sitede nedense.
cihaz amerikadan geldi.cihazın alt kısmında t mobile amblemi var.burada türkcell extraya kayıt yaptırdım.1 hafta 10 gün kullandım.kurcalarken şifre falan sordu 3-5 kez yanlış girince de 307 kodlu hata mesajıyla kitlendi.o gün bugündür kullanamıyorum.aradan epey zaman geçti .bi araaştırayım dedim.bu forum sitesini görünce yardım isteyeyim dedim.ilginize çok teşekkür ederim.bir de cihazı kullanabilirsem değmeyin keyfime.bu arada cihazın sadece kendisi geldi.başka herhangi bir ekipman yok.
Abdullah
04-15-2008, 05:49 PM
Ok
Ekteki linkte tmobile in sayfasini bulabilirsin. Buradan 7230 modelini secip uygulamayi indirebilirsin.
Indirdikten sonra yapman gerekenler:
1) Once sende blackberry desktop manager varmi? Yoksa su linkten indirip bilgisayarina kuruyorsun:
https://www.blackberry.com/Downloads/entry.do?code=A8BAA56554F96369AB93E4F3BB068C22
buradan indir ve cihazina kur
2) simdi ise TMobile in sitesinden 7230 icin isletim sistemini indir:
http://www.t-mobile.com/bbupgrade/
3) indirdigin isletim sistemini bilgisayarina kur.
4) telefonunu pc ye tak ve desktop manageri calistir. Yeni uygulamayi yuklemeye baslayacak. Baslamazsa application loaderi tiklayinca ilerleyerek kurabilirsin
kullanamadim gitti
04-28-2008, 07:26 AM
kusura bakmayın geç cevap yazdım.şirketten bu linkleri kullanmaya bilgi işlem izin vermiyor.evde kurup aktif hale getirmekte zaman aldı.harikasınız telefon açıldı.kullanabiliyorum :) gerçekten çok teşekkür ederim..cihazın içinde kırılması gereken şifre falan yoktur değil mi?daha önce kurcalarken şifreler falan sordu.yanlış girdiğim için kitlendi.şimdi gene kurcalarken şifre sorarsa standrt bir şifre mi girmem gerekiyor yoksa ne yapmam gerekiyor.ama şu ahliyle bile kullanabilmeme çok memnun oldum.
harikaaaaaaaaaaaaaaaaa..
kemalettin19
11-10-2009, 09:54 PM
benimde acilen bu sisteme ihtiacım var bana yardımcı olurmusunuz lütfen ben buradaki adrese tıkladım ama tel no istedi tutturamadım gitti bi türlü yardımcı olursanız çok makbule geçecek saygılarımla.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.