View Full Version : 8320 sorun...
CW Dreamwear
04-09-2008, 08:10 PM
Merhabalar...
Ben Blackberry 8320 kullanıcısıyım blackberry ile yakın bir süre önce buluştum ve şu ana kadar çok memnunum diyebilirm lakin bir kaç sorunumun var bunlar ;
-Sessiz olmasına ragmen rakamlara tıkladıgımda ses cıkması,
-Sessiz olmasına ragmen kontür kullanımı sonrası (TurkCell) kontur bilgilendirme sisteminin ses cıkarması,
-Wi-fi ile baglantı kurmama ragmen Edge ile internete girmesi,
-Blackberry'nin programı ile bilgisayarım arasındaki bağlantıyı kuramama,
gibi sorunlarım oldu yardımcı olursanız sevinirim...
Waterloo
04-10-2008, 03:02 PM
Merhabalar...
Ben Blackberry 8320 kullanıcısıyım blackberry ile yakın bir süre önce buluştum ve şu ana kadar çok memnunum diyebilirm lakin bir kaç sorunumun var bunlar ;
-Sessiz olmasına ragmen rakamlara tıkladıgımda ses cıkması,
-Sessiz olmasına ragmen kontür kullanımı sonrası (TurkCell) kontur bilgilendirme sisteminin ses cıkarması,
-Wi-fi ile baglantı kurmama ragmen Edge ile internete girmesi,
-Blackberry'nin programı ile bilgisayarım arasındaki bağlantıyı kuramama,
gibi sorunlarım oldu yardımcı olursanız sevinirim...
1. Secenekler Ekran/Klavye ayarlari tussesi kapali trackball sesi kapali yapman gerekmekte.
2. Profilin sessiz olabilir ama mesajlarin sesi acik olabilir bunuda profiller kisimindan gelismis deyip, sessiz profilinde mesajlara tikladiginda mesaj sesi yok dersen hallolur.
3. Wi-fi ile baglanti kurduktan sonra wi-fi browser dan internete cikarsan EDGE kullanmaz ama EDGE varsa yani sinirsiz BIS aboneligin varsa zaten wi-fi kullanmana gerek yok bosuna cihazin pilini harcamis olursun.
4. bu sorunu netlestirip sorarsan onada yardimci olmaya calisiriz :)
Abdullah
04-10-2008, 04:17 PM
Son sorunda BlackBerry Desktop Manager ile cihazin baglantisini kuramadim diyorsan:
Desktop managerda connection settings lerde, baglanti kisminda usb secili olup olmadigini kontrol edermisin?
CW Dreamwear
04-10-2008, 07:14 PM
Herkeze teşekkür ederim ancak ses sorunu dışında hepsini halledebildim halem ses ile ilgili sorunum var rakamlara bastıgımda arama yapmadan önce bip bip diye ses cıkmakda ve kontur bilgi servisi geldiginde ses cıkarmakta...
Tekrar teşekkür ederim...
Abdullah
04-10-2008, 10:09 PM
tuslara basinca ses gelmesi konusunu kapatamiyorsun maalesef
CW Dreamwear
04-13-2008, 12:16 PM
Teşekkür ederim herkeze...
CW Dreamwear
04-19-2008, 09:10 PM
Blackberryim için msn programı arıyorumda önerebilceginiz bir program var mı ücretsiz yada makul ücretli olan...
Waterloo
04-20-2008, 11:47 AM
Merhaba site icerisinde aradiginiz bilgiyi bulmanizi kolaylastiracak bolumler mevcut bu baglamda "http://www.blackberryforumlari.com/showthread.php?t=79" kismina bakarsaniz messenger ile ilgili yazilari bulabilirsiniz.
CW Dreamwear
04-21-2008, 08:55 PM
Tekrar teşekkür ederim...
mouratt
04-25-2008, 04:49 PM
Blackberryim için msn programı arıyorumda önerebilceginiz bir program var mı ücretsiz yada makul ücretli olan...
http://www.blackberryforumlari.com/showthread.php?t=101
Yukarıdaki linki bir incele istersen arkadaşım. Muhakkak sorunun cvb ı vardır ...
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.