PDA

View Full Version : 8320 hakkında soru..

Lalanga
01-02-2008, 04:12 PM
iyi günler,

kulanmakta olduğum 8320 bb için yapmak istediğim bir şey var. Gelen maillerdeki xls ve doc'ları nasıl cihazdaki hafıza kartına kopyalayabilirim.?

iyi çalışmalar..

Abdullah
01-02-2008, 04:39 PM
Merhaba,
BlackBerry cihazınızda gelen xls ve doc gibi dökümanları maalesef kaydedemiyorsunuz. İmajları vs kaydedebilmeniz mümkün. Bunun dışında attachment ları desktopunuza yükledikten sonra cihazınıza atıp, sonraki maillerinizde attach edebilirsiniz.
Ama 3rd party yazılımlar-Replıgo, eoffice, documents to go- gibi yazılımlarla hem içeriğini zengin görmek hemde kaydedebilmeniz mümkün.

crackberry
01-02-2008, 05:27 PM
Merhaba,
BlackBerry cihazınızda gelen xls ve doc gibi dökümanları maalesef kaydedemiyorsunuz. İmajları vs kaydedebilmeniz mümkün. Bunun dışında attachment ları desktopunuza yükledikten sonra cihazınıza atıp, sonraki maillerinizde attach edebilirsiniz.
Ama 3rd party yazılımlar-Replıgo, eoffice, documents to go- gibi yazılımlarla hem içeriğini zengin görmek hemde kaydedebilmeniz mümkün.

merhaba, bana göre "eoffice" bu konuda en iyi yazılım dır. fiyatı $ 99.95. bu siteye bak: www.dynoplex.com/eoffice.shtml . bir defa ödüyorsun ve kullandığın sürede her update dahildir. ayrıca cihazını değiştirirsen lisanzı taşıya biliyorsun.
slm
crackberry

crackberry
01-02-2008, 05:37 PM
merhaba, bana göre "eoffice" bu konuda en iyi yazılım dır. fiyatı $ 99.95. bu siteye bak: www.dynoplex.com/eoffice.shtml . bir defa ödüyorsun ve kullandığın sürede her update dahildir. ayrıca cihazını değiştirirsen lisanzı taşıya biliyorsun.
slm
crackberry

ayrıca aynı sitede bit ikinci software vardır: "masterdoc". eoffice ve masterdoc arasındaki en büyük fark budur:
eoffice: her türlü belgeyi açar (doc.xls v.s.), o belgenin üstünde edit yapabilirsin ve kendin yeni belge oluşturabilirsin.
masterdoc: her türlü belgeyi açar, edit ve yeni belge yok fiyatı $ 49.95

her iki programla cihazın hafızasına veya microsd ye save edebilirsin.

inşallah yardımcı olabildim

slm
crackberry