PDA

View Full Version : 8320 resim dosyası problemi

emrekaraduman
04-03-2008, 08:21 AM
cihazımla çektiğim resimleri bilgisayara yüklediğimde jpeg.rem uzantısı ile yüklüyor ve görüntüleyemiyorum.

bunun işçin çevirici yada görüntüleme programı bilen varmı*

mouratt
04-03-2008, 09:46 AM
Hangi markaydı sendeki cihaz?

bende sorun yaşanmıyor hiç.... Direk pc den BB'ye yada, BB'den Pc'ye atıp görüntüleyebiliyorum.

emrekaraduman
04-03-2008, 09:52 AM
Hangi markaydı sendeki cihaz?

bende sorun yaşanmıyor hiç.... Direk pc den BB'ye yada, BB'den Pc'ye atıp görüntüleyebiliyorum.

8320 resmi bilgisayara kopyaladığımd açmıyor bir sürü program denedim olmadı bir türlü.
bir de şimdi ibb trafik programını yukledim onu açtı herhangi bir kameradan izlemeye yada yogunluk haritasına bakmak istediğimde hata veriyor. :(

mouratt
04-03-2008, 09:54 AM
Birde şunu dene... Resmi mail olarak BB den gönder. Pc de açılacakmı bak bakalım. Açılmazsa sanırım başka bir sorun var.

emrekaraduman
04-03-2008, 09:55 AM
Birde şunu dene... Resmi mail olarak BB den gönder. Pc de açılacakmı bak bakalım. Açılmazsa sanırım başka bir sorun var.

mail attım daha önce yine olmadı :(

tamam oldu oldu bi daha denedim :D

emrekaraduman
04-03-2008, 09:58 AM
hazır başlamışken şu ibb trafik birde world excel dosyalarını nasıl açıcam yardımcı olurmusun ?:D

mouratt
04-03-2008, 10:03 AM
word ve excel dosyalarını açmak yapman gereken extra bir durum yok. sana gelen ekli dosyaları ekin üzerine gelerek menü tuşuna basıp "eki aç" seçeneğini tıklayarak direk açabilirsin.

istersen onu da bir dene hemen çünkü az sonra netten çıkıcam bir 10 dakika falan vaktim var. :)

mouratt
04-03-2008, 10:04 AM
Birde genel olarak BB ile ilgili bir problem yaşadığında, direk cihazı kapatıp açmayı dene. bazı şeyler düzelebiliyor bu şekilde. Özellikle yeni bir program falan yüklediysen eğer, Cihazın kapatılıp açılması (aynı pc ler gibi) kurulumun tamamlanmasını yada hata veren bölümün düzelmesini sağlayabiliyor.

emrekaraduman
04-03-2008, 10:08 AM
word ve excel dosyalarını açmak yapman gereken extra bir durum yok. sana gelen ekli dosyaları ekin üzerine gelerek menü tuşuna basıp "eki aç" seçeneğini tıklayarak direk açabilirsin.

istersen onu da bir dene hemen çünkü az sonra netten çıkıcam bir 10 dakika falan vaktim var. :)

yapıyorum dediğin gibi ama dosya biçimi desteklenmiyordiyo açmıyor dosyayı :(