PDA

View Full Version : browserda seçim sorunu

serctek
11-03-2009, 06:11 AM
malumunuz internet kullanıcılarının hepsinin herhangi bir internet sayfasındaki düzenlenen bilgileri almak için kullandıkları butonlar vardır.
örneğinin arama yapacağınız bir sayfada bilgileri girip, "listele, seç, göster, ara" gibi butonlara basarak girilen bilgilere dair dökümleri alırsınız.
ancak stormumdan bu tip sayfalara girip gereken seçimleri yaptıktan sonra bir türlü o seçimlerime ilişkin bilgileri dökmeye yarayacak butona bastığımda sayfada herhangi bir ilerleme yaşanmamakta. bu sorunla ilgili herhangi bir bilgisi olan var mı?

örnek: herhangi bir sigortanın anlaşmalı kurumlarını seçmek için il ve ilçe seçtikten sonra ilerle tuşuna basıldığı halde bilgilerin dökülmemesi

strike
11-03-2009, 01:08 PM
geçen aynı sorunu yaşadım.. fakat daha sonra farkettim ki bastığımı sandığım hade basamadığımı farkettim... daha sonra biraz uğraştım basmaya ve bastım.. belki öle bir sorun olabilir... veya ben yanılıyor da olabilirim.. böle bir sorunu çözen varsa sölerse sevinirim...

serctek
11-04-2009, 07:48 PM
geçen aynı sorunu yaşadım.. fakat daha sonra farkettim ki bastığımı sandığım hade basamadığımı farkettim... daha sonra biraz uğraştım basmaya ve bastım.. belki öle bir sorun olabilir... veya ben yanılıyor da olabilirim.. böle bir sorunu çözen varsa sölerse sevinirim...

kesinlikle bastığımdan eminim, hatta bugün başka birşey daha keşfettim pegasusun sitesinde binilecek yeri seçtikten sonra gidilecek yer kısmı kendini yenileyerek oradan uçulacak yerler çıkmıyor anlayacağınız yeni bir boyut kazandı problem