PDA

View Full Version : Mesajlardaki İsim Görüntüleri

melih_18
03-28-2008, 06:09 PM
Selam beyler.. Forumda bulamadım acaba bilen varmı diye sorayım dedim... BB 8820 var bende, birinden mesaj geldiğinde eğer kişi adres defterimde varsa ismi gözükmüyor.. Numarası göküyor.. Bazen de kimin olduğunu anlayamıyorum iki saat gir çık kişi ara yapıyorum.. Varmı bir hal çaresii??

mouratt
03-28-2008, 10:59 PM
Benim cihazımda kişilerin cep numaraları "iş" yazan kısımda kayıtlı ve SMS geldiğinde isimleri çıkıyor. Hatta mail alışverişi yapıyorsanız kişilerin numaralarını kaydederken mail adreslerini de kaydedin. Gelen maillerde isimleri de çıkar.

melih_18
03-29-2008, 04:05 AM
buldum biraz kurcalayınca ince bi ayarmış.. akıllı aramada bulunduğun ülke dışında bir ülke seçersen nolar gözükmüyo çünkü oparatörden gelen şeklinden dolayı falan.. sonuç olarak sorunu yaşaya olursada bahsettiğim yere bi baksın.. yinede sağol yorum için...

zeydan
03-30-2008, 06:19 PM
bende kahrolası bi 8820 var şekline hasta olup aldım ve hiç bi şey yükleyemiyorum oyun vs bilgisayara indiriyorum bigisayara bağlanıp deskopla atmaya çalışıyorum olmuyor çok sinir bozucu birileri bana yardımcı olsun lütfen yoksa kıracam telefonu

Waterloo
03-30-2008, 09:15 PM
Oncelikle merhaba cihazina yukledigin oyun, program vs.. senin cihazinin versiyonuna uygunmu oncelikle bunu bir kontrol et lutfen..! Ayrica dosya uzatilari alx. olmasi gerekiyor baska bir uzanti olabilir bu da 2. Yeri gelmisken bende birkac oyun sitesi adresi verim sizlerde oyun indirin. http://www.getjar.com/software/BlackBerry modelinizi ve oyununuzu secip devam edin. 3. bir tavsiye programi cihaz uzerinden indir cok daha kisa ve guvenli bir yol.

zeydan
03-30-2008, 09:32 PM
mert kardeş teşekkür ederim verdiğin bilgi için.telefon menüsü hakkında bilgim var ama bu yükleme olaylarınde sıkıntı yaşıorum.programlar alx uyumlu yalnız deskop üzerinden bi problem var sanırım.yinede saol verdiğin adrese bakacam

Abdullah
03-31-2008, 09:37 AM
Zeydan selam,

Cihazin 8820 modeli sanirim. Karsilastigin sorun su sekildemi:
Cihazini pc ye bagladiginda oyun yuklemek icin application loaderi calistiriyorsun. Daha sonra .alx dosyasi seciyorsun. Ama sonraki stepde cihaziniz icin uygun yapilandirm/yukleme yapilamiyor uyarisimi aliyorsun veya buna benzer bir uyari.

zeydan
03-31-2008, 10:24 PM
mrb abdullah benim problemim aynen senin dediğin şekilde ne yaptıysam olmadı.sadece müzik ve resim yükleye bildim olmadı yani.bana yardımcı olursan sevinirim