PDA

View Full Version : USB ile veri aktarımını ???

ulTRABZONlu
09-10-2009, 11:25 PM
Yeni BB Storm sahibiyim ancak USB ile veri aktarımını gerçekleştiremiyorum.Dosya alıp gönderemiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar yardımlarınız bekliyorum.şimdiden teşekkürler

epsilon
09-10-2009, 11:51 PM
Yeni BB Storm sahibiyim ancak USB ile veri aktarımını gerçekleştiremiyorum.Dosya alıp gönderemiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar yardımlarınız bekliyorum.şimdiden teşekkürler

Öncelikle Desktop Manager programını bilgisayarına yükleyip çalıştırmanız lazım. Ardından programda Ortam >>> Media Manager'ı başlat dersen açılan programla veri alış-verişi yapabilirsin. Ayrıca bunu yaptıktan sonra bilgisayarın hem BB kendi hafızasını, hem de hafıza kartını birer çıkarılabilir disk olarak algılayacaktır, buradan da transfer yapabilirsin. Malesef Desktop Manager başlamadan bilgisayarımdan cihaza ve hafıza kartına ulaşılamıyor.

ulTRABZONlu
09-11-2009, 07:44 PM
Cevap için teşekkür ederim.Önceden desktop manager yüklüydü çünkü kardeşimde BB bold var benimki storm old. için yinede cd yi takıp yükledim ancak masaüstünde tek desktop manager görünüyor.Onu açtığımda da Ortam media manager kapalı görünüyor ve tıklayıp işlem yapamıyorum.Acaba farklı bi işlemmi yapmam lazım bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim teşekkür ederim.

muratcolakoglu
09-11-2009, 09:22 PM
Masaüstü Yönetici ile bunun alakası yok. Veri saklama modunu açmalısın. Bunun için seçenekler>>bellek>> Bağlanınca veri saklama modunu otomat,ik olarak etkinleştir seçeneğini "evet" olarak değiştirmelisin.

ulTRABZONlu
09-13-2009, 03:38 PM
Masaüstü Yönetici ile bunun alakası yok. Veri saklama modunu açmalısın. Bunun için seçenekler>>bellek>> Bağlanınca veri saklama modunu otomat,ik olarak etkinleştir seçeneğini "evet" olarak değiştirmelisin.

Tekrar merhaba veri aktarımı modum kapalı olduğu için sorun oluşturuyormuş.Ddediğiniz gibi işlemi gerçekleştirip açık konuma getirdim.Yardımınız için çok teşekkür ederim saygılar ;)