PDA

View Full Version : Teknik Servis Problemi....Dikkat!!!

tgokcan
03-25-2008, 11:44 PM
Arkadaşlar blackberry gerçekten çok faydalı ve kullanışlı bir cihaz ve son dönemde oldukça yaygınlaştı. Tamamıyle başarılı bir pazarlama stratejisi. Fakat bugüne kadar cihazı ile sorun yaşayan oldumu bilmiyorum ama servise giden blackberry çıkmak bilmiyor. Benim makinem 3 aydır KVK'da. Servise girdiğinin 15. günü değişim kararı çıktı ama 2,5 aydır ses seda yok. Karşımda muhatap bile bulamıyorum. aynı problemi 1-2 arkadaşım daha yaşadı süreç aynı. Sizlerden bu konuda tecrübesi olan varmıdır? Nokia vs. de aynı sorun olduğunda kvk çözemezse nokiayı vs. arıyabiliyosun ama bb'de böyle birşey yok maalesef ve bölesine güzel cihazların böle kötü teknik servisi olması çok kötü. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Waterloo
03-26-2008, 12:23 AM
Merhabalar sizinde belirttiginiz uzere cihaziniza teknik servisin 15. gunu degisim cikmis..! Bekleme nedeninize gelince cihazlarin distributor tarafindan BB tarafina yollanmasi, degisimi ve tekrar size gonderimi 2-3 ay gibi bir sureyi degil malesef yaklasik 6 haftayi bulmaktadir.. Yurtdisinda magazaya goturulen arizali Blackberry 3 gun icerisinde yenisi ile degistirilmekte fakat bu surec sadece ulkemizdeki devletin gumruk ve TK kayitlarindaki bekletmelersebebi ile uzun surmektedir. Kontak noktasinda dogru yerdesiniz, dogru ve seffaf bir site, arkadaslarim ve benim gorevimizde bu zaten..

tgokcan
03-26-2008, 09:19 AM
Peki bu süreç diğer telefon markalarında farklı mı işliyor (Nokia, Ericsson, Samsung vs.)? Çünkü KVK bu sorunun sadece blackberry'lerde yaşandığını belirtiyor. Sırf bu yüzden bir daha problem yaşamamak için BB'den vazgeçip WM'a döneceğim galiba.

Waterloo
03-26-2008, 03:39 PM
Su an itibari ile KVK sahip oldugu degisim urunleriyle birlikte artik bu soruna daha hakim ve cozume kavusturmus durumda. Guvenlik geregi cihazlarin ici acilmiyor direkt degisime giriyordu artik lokal olarak bazi sorunlara mudahale edilebilecek.

don quijote
09-12-2008, 11:55 AM
Merhaba Arkadaşlar,
10 gün kadar önce turkcell kampanyası dahilinde blackberry bold aldım.Ön panel de (çerçeve) bir boşluk var sanırım ekranın sol üst kenarına bastırdığınızda çıt diye ses geliyor bunu her zaman yapmayabiliyor.Bir kere ekranın sol üst köşesine bastırdığınızda bahsettiğim boşluk yerine oturuyor olmasından kaynaklanıyor olabilir.Cihazın kullanımına şuan için engel teşkil etmesede o çıt sesi sinirimi bozuyor.:)
Daha önce başka bir marka telefonla ilgili KVK'da yaşadığım olumsuz bir olay yüzünden ve henüz 10 günlük cihazın içinin açılmasını istemediğim cihazı hemen servise bırakmak istemedim.
Aramızda KVK'da çalışan arkadaşlar varsa cihazı bir onlara göstermek isterim.

venedikli
09-17-2008, 10:49 PM
ayni sorun benim Bold da da var demek ki bu modellerin hepsinde var ayni sey... servise goturmeye degecek birsey degil bence. sorun sayilmaz....
ayrica Bold un on cami ekranla birlesik.... yani bir kapak gibi degil ekranin kendisini goruyorsun... boylece araya toz falan girme ihtimali kalmiyor... ve ayrica ekranin bu kadar guzel ve yakin gorunmesinin sebebide bu.....

bence hic servise goturme derim ben.....

kerem8282
09-17-2008, 10:54 PM
aynı sorun ben de de var, maalesef cihazımızın kasası çok sağlam değil bunu biliyoruz ama iyi bir silikon kılıfla kullanırsak daha sağlam kalır sorun büyümez diye düşünüyorum