View Full Version : Uyari..!
Waterloo
03-21-2008, 08:05 PM
Sevgili Blackberry kullanicilari forumlardaki amacimiz diger Blackberry kullanicilarina yardimci olmak dogru ve efektif bilgi ile hem kullanicilarin problemlerinin cozumune yardimci olmak hemde bilgimizi arttirmaktir. Bu baglamda verilecek 3rd party programlarin site adresleri, operatorlerin fiyat, kampanya ve tarife bilgileri, ve diger bilgilendirme amaci tasiyan offical websitelerinden link paylasiminda sakinca bulunmamasina ragmen Ticari amac tasiyan mesajlarinz sistemden otomatik olarak silinecektir bilginize..
crackberry
03-23-2008, 04:48 PM
Anlamadım. Şimdi ben herhangi bir programın web adresini veremiyecekmiyim?
Waterloo
03-23-2008, 10:48 PM
3rd party programlarin site adresleri, operatorlerin fiyat, kampanya ve tarife bilgileri, ve diger bilgilendirme amaci tasiyan offical websitelerinden link paylasiminda sakinca bulunmamaktadir..
berkecan22
04-14-2008, 04:21 PM
merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 1 aydır blackberry kullanıcısıyım ama cihazımdan şikayetçiyim.son zamanlarda daha sık olmaya başladı günde 4-5 kez hatta bazen daha fazla pın kodu istemeye başladı.cebimden çıkarıyorum birde bakmışım kapanmamış ama pın kodu ekranı gelmiş ve arayanlae ulaşamıyor bana yardımcı olursanız sevinirim.forumunda yabancısıyım daha tam alışamadım kus.bakmayın...
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.