PDA

View Full Version : Bb İle Dosya Saklamak

cortes
03-21-2008, 03:53 PM
Merhabalar

8820 Kullanicisiyim. İŞİmle İlgİlİ Word Ve Excel Dosyalarindan OluŞan Bİr Klasör Hazirladim Bİlgİsayarimda Fakat Bu Dosyayi Bb Cİhazimda Da Görmek İstİyorum. Cİhazi Usb Kablo İle Bİlgİsayarima BaĞladiĞimda çikabİlİr Bellek Olarak Algilayip Bb Nİn Ortam Dosyasini Açiyor. İstedİĞİm Dosyayi Bo Ortam Dosyasinin İçİne KoyduĞumda Ve BaĞlantiyi KestİĞİmde Bb Cİhazimdan Bu İŞle İlgİlİ Dosyayi Göremİyorum. Yanİ Kisaca Bb Cİhazimi Flash Bellek Olarak Nasil Kullanicam.

tuncaysahin
03-21-2008, 07:24 PM
Blackberry çok güzel birşey ama kullanamıyoruz. İstanbul'da bilenler ve bilmeyenler bir araya gelerek bilgi paylaşalım. Sanki bana buluştuğumuz zaman daha hızlı bir biçimde bilgilerimizi artıracağız gibi geliyor. Sonuçta, aramızda en çok bileninde bilmediği birşey olabilir. Kendimizi Blackberry konusunda geliştirelim arkadaşlar.

İstanbul / Şişli'deyim.

Selamlar,

Waterloo
03-21-2008, 07:48 PM
Merhabalar oncelikle soruna dogru yaklasmamiz gerekiyor probleminiz cihazinizdaki dosyaya ulasamamaniz cunki aslinda world, excel vs dosyalari BB uzerinden acabiliyoruz simdi nasil yapacagimza gelince: menuden media icerisine giriyoruz- blackberry menu tusu- arastir ya da explore diyoruz daha sonra dosyayi attiginiz yere ulasip dosyanizi acabilirsiniz. Bulusma fikrinize gelince en kisa zamanda aktif Blackberry kullanicilarini ve forum uyelerini bir arada gorebilecegimiz bir event'de bulusmak umidi ile..

gursamet
04-01-2008, 11:55 AM
Mert selam ;

uzun bir aradan sonra geri geldim , bahsettigin şeklide word excel dosyaları acılıyor haklısın .... ama arkadasın bahsettigi sekilde flash bellek gibi bu BB kullanılamıyor .... veri taşımak yaniii , yanlıs isem duzeltiniz...

selamlar....

crackberry
04-01-2008, 12:58 PM
Arkadaşlar bu konuyla ilgili size iki program tavsiye etmek istiyorum:

1. eOffice
Her türlü office dosyasını acabilirsiniz, edit ve kayıt edebilirsiniz, veya BB nizin üstünden yeni dosya yaratabilirsiniz.

2. Masterdoc
oOffice in bütün özelliklerine sahib sadece yeni dosya yaratamıyorsunuz.

Programlar biraz pahalıdır ama bana gerektiği için eOffice aldım. Çok memnunum.

Daha bir kaç özellikleri var bu programların. Bu adresten bilgi alabilirsiniz.

http://www.dynoplex.com/eoffice.shtml

Waterloo
04-01-2008, 11:36 PM
Crackberry program adresi icin cok tesekkurler.. Ben bizzat kullaniyorum gercekten cok faydali ve efektif, bu arada sizinle paylasiyorum ama sitede kalsin :)) 4.5.1yani 4.3.1. versiyonu ile documents to go programi gelecek yani editleme islemini versiyonunuzu upgrade ettiginizde cihazinizdan yapabileceksiniz tabi diger gelisicek explorer ve gps ozelliklerinden fln daha hic bahsetmiyorum

crackberry
04-02-2008, 12:14 PM
Crackberry program adresi icin cok tesekkurler.. Ben bizzat kullaniyorum gercekten cok faydali ve efektif, bu arada sizinle paylasiyorum ama sitede kalsin :)) 4.5.1yani 4.3.1. versiyonu ile documents to go programi gelecek yani editleme islemini versiyonunuzu upgrade ettiginizde cihazinizdan yapabileceksiniz tabi diger gelisicek explorer ve gps ozelliklerinden fln daha hic bahsetmiyorum

Mert bilgi için tşk. Biliyorsun ben bunun sıkı takipcisiyim. Herkes 4.5.1 bekliyor zaten. Artık bazı aldığımız programlar gerekmiyecek ama ne yapalım sağlık olsun.