rokocan
08-17-2009, 01:51 PM
Selam arkadaşlar
3 gün önce 2. el bir 8820 aldım. Çeşitli uygulamalar yüklemek istiyorum. İlgili yerden mac e uyumlu gerekli senkronizasyon programını indirdim.
Kurdum bağladım. Fakat nereden uygulama yükleyeceğim ?
Pc de ki gibi uygulama yükle diye bir seçenek yomtu programın arayüzünde !!!
Macle BB kullanan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
Birde wireless ile ilgili bir sorum olacak.
Bağlanmıyor
neden ise : şebekeye göre kimlik doğrulaması yapılamadı diyor halbuki şifrem doğru
birde ileriki adımda Çoğu wi-fi hotspost için kayıt olunması gererktirir diyor bu nedeme nedir bu ?
Birde GPS le ilgili bir sorum olacaktı? GPS kullanabilmek için Nete bağlı olmak zorundamlıyım ? Entegre değilmi bu cihazda GPS ?
Nasıl kullanacağım ? Haritaları açıyorum ama yatay çapraz çizgiler çıkıyor. Harita yüklü olmadığından falan diyor telefondaki yardım mönüsü ?
Bununlada ilgili olarak bilgilendirebilirmisiniz ?
yuardımcı olan olmayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
3 gün önce 2. el bir 8820 aldım. Çeşitli uygulamalar yüklemek istiyorum. İlgili yerden mac e uyumlu gerekli senkronizasyon programını indirdim.
Kurdum bağladım. Fakat nereden uygulama yükleyeceğim ?
Pc de ki gibi uygulama yükle diye bir seçenek yomtu programın arayüzünde !!!
Macle BB kullanan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
Birde wireless ile ilgili bir sorum olacak.
Bağlanmıyor
neden ise : şebekeye göre kimlik doğrulaması yapılamadı diyor halbuki şifrem doğru
birde ileriki adımda Çoğu wi-fi hotspost için kayıt olunması gererktirir diyor bu nedeme nedir bu ?
Birde GPS le ilgili bir sorum olacaktı? GPS kullanabilmek için Nete bağlı olmak zorundamlıyım ? Entegre değilmi bu cihazda GPS ?
Nasıl kullanacağım ? Haritaları açıyorum ama yatay çapraz çizgiler çıkıyor. Harita yüklü olmadığından falan diyor telefondaki yardım mönüsü ?
Bununlada ilgili olarak bilgilendirebilirmisiniz ?
yuardımcı olan olmayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim