PDA

View Full Version : Blackberry 8820 MAC ten uygulama yükleme

rokocan
08-17-2009, 01:51 PM
Selam arkadaşlar

3 gün önce 2. el bir 8820 aldım. Çeşitli uygulamalar yüklemek istiyorum. İlgili yerden mac e uyumlu gerekli senkronizasyon programını indirdim.

Kurdum bağladım. Fakat nereden uygulama yükleyeceğim ?

Pc de ki gibi uygulama yükle diye bir seçenek yomtu programın arayüzünde !!!

Macle BB kullanan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Birde wireless ile ilgili bir sorum olacak.
Bağlanmıyor
neden ise : şebekeye göre kimlik doğrulaması yapılamadı diyor halbuki şifrem doğru
birde ileriki adımda Çoğu wi-fi hotspost için kayıt olunması gererktirir diyor bu nedeme nedir bu ?

Birde GPS le ilgili bir sorum olacaktı? GPS kullanabilmek için Nete bağlı olmak zorundamlıyım ? Entegre değilmi bu cihazda GPS ?

Nasıl kullanacağım ? Haritaları açıyorum ama yatay çapraz çizgiler çıkıyor. Harita yüklü olmadığından falan diyor telefondaki yardım mönüsü ?
Bununlada ilgili olarak bilgilendirebilirmisiniz ?

yuardımcı olan olmayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim

rokocan
08-18-2009, 11:12 AM
yokmu yardımcı olacak kimse

pantheon
08-18-2009, 01:33 PM
Ne kullaniosun program? Pocketmac mi?

Bis uyeligin var mi?

rokocan
08-18-2009, 04:32 PM
Ne kullaniosun program? Pocketmac mi?

Bis uyeligin var mi?

Evet Pocket Mac kullanıyorm. Gerçi onu buldum arayüzde yok ama satırlı menüde var install ve uninstal.

Bis üyeliğim yok !

Ayrıca tema atamıyorum yüklerken kitleniyor. Ama yüklenen uygulama listesinde görünüyor. Fakat geri kaldıramıyorum ve kullanamıyorumda BB min sistemi 4,2 galiba yükseltmem gerekli sanrırm indirdiğim tema daha yüksek sürümler için di sanırım!!! Ve soru soruyu doğuruyor sistemi nasıl update edicem Ne zormus bu BB ler yhaa windows mobile 6nın gözünü seveyim.

fakat sevmeye başladım BB yi :) öğrenelim zorluk falan kalmaz !

Yardım eden etmeyen herkese teşekkürler!!!

Abdullah
08-23-2009, 11:40 PM
pocketmac kullanmadigim icin detayli bilemiyorum. Ama yakin zamanda MAC icin BlackBerry Desktop Manager programi kullanima sunulacak ve bu dertlerden kurtulacaksiniz