View Full Version : messenger
YENICAG
03-20-2008, 08:07 PM
arkadaşlar blackberry 8820 cihazıma windowsda kullandığımız live messenger i nasıl kurabilirim. bu program ücretlimidir. nerden bulabilirim.??
teşekkürler
mouratt
03-20-2008, 09:08 PM
arkadaşlar blackberry 8820 cihazıma windowsda kullandığımız live messenger i nasıl kurabilirim. bu program ücretlimidir. nerden bulabilirim.??
teşekkürler
Kardeş ben de ilk defa foruma üye olduğumda bu soruyu sormuştum :D
Bana arkadaşlar çok güzel bir program önerdiler ve kullandım halada kullanmaya devam ediyorum. Çok memnunum programdan. Sana ismini vereyim bir dene. zaten 30 gün deneme süresi var ve kesin beğeneceksin.
"jivetalk" programın adı. Bence denemelisin....
Messenger pc de kullandığını blackberry'e yükleyemiyorsun malesef. Ben çok denedim olmuyor.
aşağıdakileri de deneyebilirsin..
+IM messenger
EQO
bunları google dan aratırsan bulacaksın. Ama ben jivetalk'ı tavsiye ederim.
YENICAG
03-21-2008, 07:12 AM
Kardeş ben de ilk defa foruma üye olduğumda bu soruyu sormuştum :D
Bana arkadaşlar çok güzel bir program önerdiler ve kullandım halada kullanmaya devam ediyorum. Çok memnunum programdan. Sana ismini vereyim bir dene. zaten 30 gün deneme süresi var ve kesin beğeneceksin.
"jivetalk" programın adı. Bence denemelisin....
Messenger pc de kullandığını blackberry'e yükleyemiyorsun malesef. Ben çok denedim olmuyor.
aşağıdakileri de deneyebilirsin..
+IM messenger
EQO
bunları google dan aratırsan bulacaksın. Ama ben jivetalk'ı tavsiye ederim.
arkadaşım çok teşekkür ederim. fakat bu nasıl kurulur. nasıl yapacağım?? tşk.ler
mouratt
03-21-2008, 07:56 AM
arkadaşım çok teşekkür ederim. fakat bu nasıl kurulur. nasıl yapacağım?? tşk.ler
BlackBerry browser'dan www.beejive.com a giriyorsun. direk zaten download bölümü karşına çıkıyor. Daha sonra modeli seçip indir diyorsun.
Aslında çok kolay. 5 dakikanı almayacak emin ol.
YENICAG
03-21-2008, 08:12 AM
BlackBerry browser'dan www.beejive.com a giriyorsun. direk zaten download bölümü karşına çıkıyor. Daha sonra modeli seçip indir diyorsun.
Aslında çok kolay. 5 dakikanı almayacak emin ol.
arkadaşım teşekkür ederim. çok saolun. son sorum ise şu olacak. bu işi ücretsiz halletmenin yolu var mı ? :D
Abdullah
03-21-2008, 08:36 AM
hepimiz onu istiyoruz ama su anda yok :)
crackberry
03-21-2008, 11:51 AM
hepimiz onu istiyoruz ama su anda yok :)
haha, good things are not for free !!!
Arkadaşlar, ben bu işi anlamıyorum gerçekten. Bilmem 800 - 900 YTL veriyorsun bir tele ondan sonra 20 dolar fazla geliyor insanlara. Kusuruma bakmayın ama bu tipik TURKISH.
tuncaysahin
03-21-2008, 12:01 PM
Wifi ile bunu yapmak mümkün değil midir Abdullah bey?
mouratt
03-22-2008, 11:00 PM
Wifi ile bunu yapmak mümkün değil midir Abdullah bey?
Wi-Fi ile bunun bir ilgisi yok ki ?
Sen program için para ödeyeceksin. Zaten Wi-Fi wireless üzerinden kablosuz internete bağlanmanın yolu. Ama sen bu programın kullanıcı lisansını satın alacaksın. Yani ikisi farklı şeyler.
Abdullah
03-23-2008, 04:25 PM
tesekkurler mourat bilgi icin. Aynen mourat in bahsettigi gibi durum sozkonusu.
mouratt
03-23-2008, 04:31 PM
tesekkurler mourat bilgi icin. Aynen mourat in bahsettigi gibi durum sozkonusu.
Rica ederim efendim...
Elimizden geldiğince araştırmaya çalışıyorum. Sizler kadar olmasa da GSM sektöründe olduğum için gözümüz kulağımız bu işlerle ilgili yerlerde.....
badrecep
04-03-2008, 02:38 PM
8820 BlackBerr yım var messenger kullanmak istıyorum ama içine dediğiniz programı atıyorum ama görmuyo bu kurma işlemini yapabilmem için nasıl atmalıyım bunu cihaza
Waterloo
04-03-2008, 05:35 PM
Dosya olarak atmayacaksiniz Blackberryniz uzerinden girin siteye ve bu site sizi adim adim yonlendiricektir download kisimina. Eger indirdiyseniz PC'ye Blackberry Desktop Maneger uygulama yukle kaldir bolumunden dosyayi cihaza atabilirsiniz..
selam. 8300 kullanıcısıyım. msn nasıl kullanabilirim
BBPro
04-17-2008, 06:47 PM
selam. 8300 kullanıcısıyım. msn nasıl kullanabilirim
jive talk adlı programı cihazınıza kurup msn'den yararlanabilirsiniz..
cihazınızın tarayıcısından www.beejive.com'a girin ve ilk 1 ay ücretsiz kullanın..
bundan başka 3.parti programlar da var tabi..
erdal
04-18-2008, 08:39 AM
meraba;
arkadaşlar blackberry turkcell apn açtırmak sadece 39 ytl ve sınırsız ve turkcell kal,itesi ile bağlantı sağlamaktasınız ve turkcellden blackberry ile ilgili uzman teknik destek alabilirsiniz ayrıca turkcell blackberry bis üyeliği yapıldıktan sonra sorununuz olursa bana iletebilirsiniz.
@turkcell.blackberry uzantılı pop 3 destekli bir mail adresine sahip olmaktasınız.
Abdullah
04-18-2008, 05:26 PM
Burada sunuda belirtelim
Ayni islemleri her 3 Operatorden de yapmaniz mumkundur
Turkcell
Avea
Vodafone
mouratt
04-19-2008, 08:31 AM
Burada sunuda belirtelim
Ayni islemleri her 3 Operatorden de yapmaniz mumkundur
Turkcell
Avea
Vodafone
Evet her 3 operatörden de bu islemleri yapmanız mümkün.
Ücretlendirmeleri ise şu şekilde ;
Turkcell : Aylık sınırsız GPRS kullanımı : 39 YTL (KDV ve ÖİV Dahil)
Avea : Aylık sınırsız GPRS kullanımı : 38 YTL (KDV ve ÖİV Dahil)
Vodafone : Aylık sınırsız GPRS kullanımı :49 YTL (KDV ve ÖİV Dahil)
İnternet sitelerinden de daha detaylı bilgi elde edebilirsiniz...
Waterloo
04-19-2008, 01:32 PM
Tesekkurler Mourat
jive talk programı BB boldla uyumlumu acaba? eger dıgılse ne tavsıye edersınız. sımdıden tesekurler...
mouratt
10-10-2008, 09:26 AM
Download bölümünde BOLD ismi geçmiyor ama siz yinede aşağıda verdiğim linkten Trial (deneme sürümü) olarak download edin. Çalışırsa foruma katkınız da olmuş olur. Diğer kullanıcıların da bilgisi olması açısından güzel bir deneyim olur.
http://www.beejive.com/download/blackberry.htm
Bu link ile blackberry'nizin borwser'indan giriş yapın ve internet sayfasından da yaptıklarınızı adım adım takip edin ki bir defada halledebilesiniz.
Kolay gelsin...
segulec
02-06-2009, 04:37 PM
merhabalar.
amerikadan alınmış blackberry 8320 sahibiyim.. OS'ni de yükselttim. (4.5.xxxx gibi bişeydi) iyi güzel alıştım da.. bi sorunum var messenger'larla ilgili.. baya araştırmama rağmen çözümünü bulamadım.. şöyle ki.. messengerlarla ilgili malumunuz olan hata bende de ortaya çıktı.. "service not enabled for this handheld" service book'larla ilgili bişey olduğunu öğrendim forumlardan. gel gör ki ben direkt wireless'tan bağlanmak istiyorum. bis aboneliğim filan yok.. bir çok deneme yaptım: service book'ları sildim (ama tamamını değil, wap'la ilgili olanları sildim), network connection'ı kesip sadece wireless'ı algılamasını sağladım, bir çok yerden kontrollü olarak ayar değiştirdim, bir çok defa windows live messenger'ı silip tekrar yükledim (hem bilgisayardan hem de cihazdan ayrı ayrı silmeler denendi)... soonraaa daha ne sayayım :) sorunun şu olduğunu düşünüyorum: messengerlar hala "log in" sırasında network'den bağlanmaya çalışıyor.. salt olarak wireless'ı algılamıyorlar.. buna şurdan kanaat getirdim ki: jivetalk yükledim; aynı hata mesajını verdi.. bu programın ayarlarına girme ve değiştirme imkanımız var allahtan.. girip bağlantı ayarlarını değiştirdim.. sadece wireless'a odaklanmasını ayarladım.. ve bağlantım sağlandı.. ama ben windows live'daki sorunumu gidermek istiyorum hala.. çok araştırmama rağmen bulamadım.. gözümden kaçan ufak bi "trick" olduğunu zannediyorum.. umarım yardımcı olabilirsiniz.. (ennn son çare reset, ama dediğim gibi en son çare, daha başvurmadım) (ha bu arada hattım avea.. belki bi yardımı olur)
Abdullah
02-08-2009, 10:52 AM
Eğer yanlış anlamadıysam BIS veya BES aboneliğin yok. Bu durumda wifi yı kullanıp MSN i kullanamazsın
segulec
02-08-2009, 02:11 PM
Eğer yanlış anlamadıysam BIS veya BES aboneliğin yok. Bu durumda wifi yı kullanıp MSN i kullanamazsın
ben buna anlam veremedim. bu program sadece şebeke üzerinden mi bağlanmaya programlanmış yani.. bundan önce benim HTC s620 smartphone'um vardı.. windows live'a wireless üzerinden bağlanıyordum sapasağlam.. bunda da öyle bişey olabileceğini umuyordum.. jivetalk'tan farkı nedir peki
serdal34
03-20-2009, 09:11 AM
merhabalar.
amerikadan alınmış blackberry 8320 sahibiyim.. OS'ni de yükselttim. (4.5.xxxx gibi bişeydi) iyi güzel alıştım da.. bi sorunum var messenger'larla ilgili.. baya araştırmama rağmen çözümünü bulamadım.. şöyle ki.. messengerlarla ilgili malumunuz olan hata bende de ortaya çıktı.. "service not enabled for this handheld" service book'larla ilgili bişey olduğunu öğrendim forumlardan. gel gör ki ben direkt wireless'tan bağlanmak istiyorum. bis aboneliğim filan yok.. bir çok deneme yaptım: service book'ları sildim (ama tamamını değil, wap'la ilgili olanları sildim), network connection'ı kesip sadece wireless'ı algılamasını sağladım, bir çok yerden kontrollü olarak ayar değiştirdim, bir çok defa windows live messenger'ı silip tekrar yükledim (hem bilgisayardan hem de cihazdan ayrı ayrı silmeler denendi)... soonraaa daha ne sayayım :) sorunun şu olduğunu düşünüyorum: messengerlar hala "log in" sırasında network'den bağlanmaya çalışıyor.. salt olarak wireless'ı algılamıyorlar.. buna şurdan kanaat getirdim ki: jivetalk yükledim; aynı hata mesajını verdi.. bu programın ayarlarına girme ve değiştirme imkanımız var allahtan.. girip bağlantı ayarlarını değiştirdim.. sadece wireless'a odaklanmasını ayarladım.. ve bağlantım sağlandı.. ama ben windows live'daki sorunumu gidermek istiyorum hala.. çok araştırmama rağmen bulamadım.. gözümden kaçan ufak bi "trick" olduğunu zannediyorum.. umarım yardımcı olabilirsiniz.. (ennn son çare reset, ama dediğim gibi en son çare, daha başvurmadım) (ha bu arada hattım avea.. belki bi yardımı olur)
Dostum bence buradaki sorun, eğer denemediysen, şöyle giderilir. Menüden options'a, oradan Advanced options'a gideceksin ve TCP yi seçeceksin. Burada APN'ye şayet wap ise, internet yazacaksın. Böylelikle eğer GPRS bağlantın veya paketin (100 MB gibi) varsa buradan bağlanacak. Yoksa wifi 'yi deneyecektir diye düşünüyorum...
kayaba
05-03-2009, 01:41 AM
üstad malesef olmuyor.100 mb lik internet paketi ilede wİfİ ilede lİve messengera girmiyor apn.İntertnet yazsanda yazmasanda
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.