PDA

View Full Version : stormda müzik dinlerken ses açma kapama sıkıntısı

miko81
08-10-2009, 12:07 PM
Sevgili arkadaşlar bold kullanıcısıyım bir adette storm aldım cihaz hakikaten güzel bir kaç ufak sıkıntım var çözemediğim ortamdan girip herhangi bir şarkıyı dinlerken yandaki ses açma kapama tuşları sesi kısmıor veya açmıor aynı şeyi telefonda konusurkende yapıor müzik dinlerken basınca bazen şarkıyı atlıo yada geri sarıo ekranda wmp daki gibi yürütücü var şarkı sardırma fln için o bazen cıkıo bazen cıkmıo nasıl çıkartıldıgınıda bulmus deilim ordaki ses ikonundanda ayarlanamıor ve ayrıca telefon görüşmesi yaparken ses karşıya boğuk gidiyor banada boğuk gelior hat safa bir ses sıkıntısı var cihazda yardımcı olacak arkadaşlar varsa lütfen deneyimlerini paylaşsın şimdiden ilginize teşekkür ediyorum

BOLD+STORM forever

TB1I

skull67
08-10-2009, 12:53 PM
Sevgili arkadaşlar bold kullanıcısıyım bir adette storm aldım cihaz hakikaten güzel bir kaç ufak sıkıntım var çözemediğim ortamdan girip herhangi bir şarkıyı dinlerken yandaki ses açma kapama tuşları sesi kısmıor veya açmıor aynı şeyi telefonda konusurkende yapıor müzik dinlerken basınca bazen şarkıyı atlıo yada geri sarıo ekranda wmp daki gibi yürütücü var şarkı sardırma fln için o bazen cıkıo bazen cıkmıo nasıl çıkartıldıgınıda bulmus deilim ordaki ses ikonundanda ayarlanamıor ve ayrıca telefon görüşmesi yaparken ses karşıya boğuk gidiyor banada boğuk gelior hat safa bir ses sıkıntısı var cihazda yardımcı olacak arkadaşlar varsa lütfen deneyimlerini paylaşsın şimdiden ilginize teşekkür ediyorum

BOLD+STORM forever

TB1I

merhaba,

müzik çalarda iken yan tuşlar sorunsuz bir şekilde sesi açıp kapatıyor. müzik çalarken başka bir menüde yada ana ekranda isem ozaman ymb tuşları sesi değil sarkıyı değiştiriyor.

bilg.

miko81
08-10-2009, 07:13 PM
İlginize teşekkür ederim ama dediğiniz gibi başka bir seçenekte iken kenardakiler parçayı değiştiriyor ama müzik çaların içinde iken gene parça değişiyor ses açılıp kapanmıor yazılım yüklesek bir faydası olabilir mi acaba ?

muratcolakoglu
08-10-2009, 08:27 PM
Bozuk makina vermişler sana.

skull67
08-10-2009, 09:38 PM
bozuk olmayabilirde. bence yeni çıkan versiyonu bi yükle derim. bu tür sorunlar genelde yazılımsal olabiliyor.

versiyon yükseltmek için;

http://www.blackberryforumlari.com/showthread.php?t=1003

bu sayfayı ziyeret edebilrsiniz.

miko81
08-11-2009, 11:04 AM
inşallah bozuk değildir gerçi ilk bold u aldığımdada başına gelmeyen kalmamıştı genede yeni yazılımı yüklemek ve denemek lazım ilginize teşekkür şimdilik sonucunu siz bildiririm saolun

skull67
08-11-2009, 02:35 PM
inşallah bozuk değildir gerçi ilk bold u aldığımdada başına gelmeyen kalmamıştı genede yeni yazılımı yüklemek ve denemek lazım ilginize teşekkür şimdilik sonucunu siz bildiririm saolun

rica ederim

kolay gelsin

miko81
08-12-2009, 12:51 PM
yüklediğim yeni yazılımdada sorun aynen devam ediyor müzik dinlerken ses açıp kısma mümkün olmuyor ya komple sesi kesiyorum yada son ses dinlemek zorunda kalıyorum maalesef

skull67
08-12-2009, 02:17 PM
yüklediğim yeni yazılımdada sorun aynen devam ediyor müzik dinlerken ses açıp kısma mümkün olmuyor ya komple sesi kesiyorum yada son ses dinlemek zorunda kalıyorum maalesef

olması gerekn, müzik çalar ekranda açıkken sesi kısıp açar,

eğer müzik çalıyor ve sen başka bir ekranda isen ozman şarkıyı değiştiriyor.

yazılımlada düzelmedi ise donanımsal bir sorun olabilir.

NebuLĉ
08-25-2009, 08:11 PM
ben de storm kullanıyorum ve dediğiniz gibi bir sorunla karşılaşmadım...cihaz bozuk olabilir

murat vurucu
03-24-2010, 11:07 AM
ben aynı sorunu yaşıyorum versiyonumda 5.0 ancak şu şekilde bir pratik keşif ve çözüm buldum
cihazı portrait yani normal modda kullanırken müzik menüsünde ses açma kapama tuşları sesi açıp kapıyor
ancak landscape yani yan çevirdiğinizde bu tuşlar ileri geri şarkı atlatıyor
yani kısaca ses kontrolüistediğinizde cihazı yan tutmayın bu kadar basit